Draagt u de turnclub een warm hart toe en zou u ons ook willen sponsoren?

 

Dat kan bv door het volgende te schenken:

    •    prijzen voor de loterij van de clubkampioenschappen

    •    goederen/etenswaren voor de voorjaars- of wintermarkt

    •    een bijdrage voor nieuwe toestellen, wedstrijdkleding

 

Wij bieden:

    •    exposure bv. op social media, de website, wedstrijdkleding

    •    mogelijkheid tot spectaculaire demonstratie van ons demoteam

Geïnteresseerd? neem contact op met info@thorzwaluwen.nl

13439121_1758709847732656_16924198461571

In de huidige economische tijden is het steeds lastiger voor verenigingen om de begroting sluitend te krijgen. De lasten worden hoger, subsidies steeds lager en turntoestellen/materiaal is kostbaar en moet onderhouden en vervangen worden. Daarnaast willen we de turnsport voor iedereen toegankelijk houden en de contributie op een betaalbaar niveau houden.

T.H.O.R-Zwaluwen heeft voor geïnteresseerde sponsoren een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld met diverse mogelijkheden om u op een opvallende manier te presenteren aan onze leden, familie van onze leden, bezoekers en andere geïnteresseerden. Indien gewenst is een maatwerkpakket ook mogelijk.

Tevens is er de mogelijkheid trainingspakken of sporttassen met logovermelding te sponsoren voor de dames- en herenselectie van T.H.O.R.-Zwaluwen. U kunt er ook voor kiezen de T-shirts van de train(st)ers te sponsoren met opdruk van uw logo. In ruil daarvoor bieden wij u het pakket ter waarde van de het door u bestede bedrag.

De kledingcommissie is te allen tijde verantwoordelijk voor de aanschaf van kleding en materialen, de sponsor heeft geen inspraak op het ontwerp van kledingstukken (trui/vest enz) kledingcommissie van T.H.O.R.-Zwaluwen bestaat uit: Janneke Eijbersen en Imke Janssen.

Naast de zakelijke sponsormogelijkheden, kunt u als betrokken ouder, opa, oma, oom, tante, etc. ‘Vriend’ worden van T.H.O.R-Zwaluwen. Dit kan al vanaf €10,- per jaar.

Mocht u interesse hebben in sponsoring van onze mooie vereniging, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via info@thorzwaluwen.nl