Sociale netwerken & Sponsoring

Facebook

 • Wix Facebook page

Sponsoring

2018 T.H.O.R.-Zwaluwen

Instagram

 • Instagram

Created by Alex Westerhof

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt dus voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot en met 31 maart aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Dit is in lijn met het advies van het RIVM en hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

Bekijk op onze website de laatste ontwikkelingen en FAQ.  

dutch.png

Beste leden,

 

Zoals u vast en zeker in de media hebt vernomen heeft Premier Rutte vandaag afgekondigd dat er landelijke maatregelen genomen moeten worden om de verspreiding van het Coronavirus te minimaliseren. Hierop heeft de KNGU onderstaande mail gestuurd met adviezen voor de (turn)sport.

 

Dit advies zullen wij als bestuur van T.H.O.R.-Zwaluwen opvolgen en hebben dan ook besloten dat per vrijdag 13 maart alle lessen en activiteiten afgelast zullen worden, minimaal t/m 31 maart, zoals het advies van de KNGU luidt. Tot nader orde zullen ook alle wedstrijden afgelast zijn vanaf aankomend weekend t/m minimaal 31 maart.

 

Wij betreuren het ten zeerste dat deze maatregelen genomen moeten worden, maar zijn er van overtuigd dat dit noodzakelijk is in verband met de veiligheid van onze leden en hun familieleden. Onze persoonlijke mening hebben wij opzij gezet om de maatschappelijke verantwoordelijkheid als sportvereniging te nemen. 

 

Wij zijn ons ervan bewust dat dit vragen kan opleveren rondom de lessen. Over passende maatregelen zullen wij ons buigen en u hierover tijdig informeren. Tevens zullen wij u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen, mochten deze onze leden aangaan. Zie hiervoor onze site: www.thorzwaluwen.nl, Facebook en Instragram.

 

We gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mochten er desondanks nog vragen zijn dan kunt u altijd mailen via info@thorzwaluwen.nl

 

Met sportieve groeten,

 

namens het voltallig bestuur

Harry Steenhuis

voorzitter

THOR-ZWALUWEN GRATIS SPONSOREN VIA SPONSORKLIKS. 

sklogo-matte.png

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw vereniging ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als About You, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw vereniging. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je Thor-Zwaluwen ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. 


Hoe werkt het? 


Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. 

 

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit* en profiteert Thor-Zwaluwen hier direct van! 

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6419&cn=nl&ln=nl

 

KLEUREN TURNEN

Bij Thor Zwaluwen Zevenaar

Vanaf heden werkt Thor Zwaluwen met het nieuwe systeem Kleuren Turnen.

Dankzij Kleuren Turnen bieden wij:

 • Een positieve manier om de (motorische) ontwikkeling te stimuleren

 • Positieve en inzichtelijke activiteiten om de ontwikkeling te tonen

 • Lessen waarin ieder kind op eigen niveau kan werken

 • Een heldere lesstructuur

Dames 2e, 3e en 4e Divisie hebben nieuwe rugtassen met dank aan Hostingdiscounter en schildersbedrijf Greuters. 

Dankzij Iskall service B.V hebben de dames van de selectie mooie nieuwe broeken

Kleuren Turnen kenmerkt zich door:

 • Oefeningen vanaf de basis

 • Veel variatie & differentiatiemogelijkheden door een diversiteit aan beweeg-stapjes

 • Het bieden van inzicht in de ontwikkeling van kinderen

 • Het realiseren van betrokkenheid voor zowel leden als ouders

 

De bijbehorende Tools:

 • Het Doelenboekje

Leden worden betrokken bij de inhoud in de doelenboekjes. Meerdere malen tijdens het seizoen zijn er kijklessen voor ouders en mogen de doelenboekjes ingezien worden.

 • Het Diploma Turnen

Bij deze toetsingsmomenten, tonen de leden hun ontwikkeling. Zij worden op een positieve en inzichtelijke wijze beoordeeld.

Dames 2e en 3e Divisie in het nieuw met dank aan Garagebedrijf Maaike Aleven