dutch.png

THOR-ZWALUWEN GRATIS SPONSOREN VIA SPONSORKLIKS. 

sklogo-matte.png

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw vereniging ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als About You, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw vereniging. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je Thor-Zwaluwen ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. 


Hoe werkt het? 


Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. 

 

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit* en profiteert Thor-Zwaluwen hier direct van! 

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6419&cn=nl&ln=nl

 

KLEUREN TURNEN

Bij Thor Zwaluwen Zevenaar

Vanaf heden werkt Thor Zwaluwen met het nieuwe systeem Kleuren Turnen.

Dankzij Kleuren Turnen bieden wij:

 • Een positieve manier om de (motorische) ontwikkeling te stimuleren

 • Positieve en inzichtelijke activiteiten om de ontwikkeling te tonen

 • Lessen waarin ieder kind op eigen niveau kan werken

 • Een heldere lesstructuur

Dames 2e, 3e en 4e Divisie hebben nieuwe rugtassen met dank aan Hostingdiscounter en schildersbedrijf Greuters. 

Dankzij Iskall service B.V hebben de dames van de selectie mooie nieuwe broeken

Kleuren Turnen kenmerkt zich door:

 • Oefeningen vanaf de basis

 • Veel variatie & differentiatiemogelijkheden door een diversiteit aan beweeg-stapjes

 • Het bieden van inzicht in de ontwikkeling van kinderen

 • Het realiseren van betrokkenheid voor zowel leden als ouders

 

De bijbehorende Tools:

 • Het Doelenboekje

Leden worden betrokken bij de inhoud in de doelenboekjes. Meerdere malen tijdens het seizoen zijn er kijklessen voor ouders en mogen de doelenboekjes ingezien worden.

 • Het Diploma Turnen

Bij deze toetsingsmomenten, tonen de leden hun ontwikkeling. Zij worden op een positieve en inzichtelijke wijze beoordeeld.

Dames 2e en 3e Divisie in het nieuw met dank aan Garagebedrijf Maaike Aleven

Beste (ouders van) leden,

 

Deze tijd vraag om lichtpuntjes en goed nieuws. Gelukkig kunnen we u die geven!

 

Onze leiding is, na de mededeling van premier Rutte over het buiten mogen sporten van kinderen t/m 18 jaar, een plan op gaan stellen (zie bijlage). De turnsport is in principe een binnensport, maar we hebben een manier bedacht waarop de kinderen weer samen kunnen sporten. Hierbij zal de focus liggen op het ontwikkelen van kracht, lenigheid, balans en conditie. Deze elementen zijn essentieel voor de turnsport. Bij de gemeente hebben wij kunnen regelen dat we onze lessen buiten mogen geven en natuurlijk zien wij er op toe dat dit allemaal volgens de regels van de RIVM gebeurt. 

 

We willen zo veel mogelijk lessen laten draaien op de reguliere dagen, maar aangezien we buiten alleen kunnen sporten in daglicht zijn de tijden wel aangepast. Dit overzicht vindt u in bijlage. 

Tevens zijn we nog op zoek naar ouders die ons willen ondersteunen in het handhaven van de regels t.a.v. het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus, want dat is dé voorwaarde waarmee wij dit plan kunnen uitvoeren voor onze leden. Deze Corona-controleur zal herkenbaar zijn aan een hesje met de opdruk: houdt 1,5 meter afstand. De taken van de controleur zijn o.a. letten op de kinderen die uit de auto stappen om te komen sporten, opletten dat er geen toeschouwers komen “langs de lijn”, toezicht houden tijdens de wisselmomenten, zodat er 1,5 meter afstand wordt gehouden tussen volwassenen. Kunt u iets van uw tijd hieraan besteden dan horen wij dit natuurlijk graag!

 

Dus nog even kort de belangrijkste punten:

 • De lessen van T.H.O.R.-Zwaluwen zullen voorlopig buiten worden hervat

 • Overzicht van lestijden en belangrijkste afspraken in de bijlage

 • Recreanten geven zich voor 6 mei op, met daarbij een mobiel nummer voor bereikbaarheid van de ouders/verzorgers

 • We zijn op zoek naar mensen die zich willen inzetten als Corona-controleur!

Sociale netwerken & Sponsoring

Facebook

 • Wix Facebook page

Sponsoring

2018 T.H.O.R.-Zwaluwen

Instagram

 • Instagram

Created by Alex Westerhof