Lid worden

Alle nieuwe leden mogen altijd een gratis proefles volgen. Als lessen vol zitten kom je op de wachtlijst van de gekozen groep. Vul op onderstaand formulier uw gegevens in, u zit dan nog nergens aan vast. Dit is alleen voor de verzekering en aansprakelijkheid. Na de proefles kunt u bepalen via de e-mail die u ontvangt of u definitief lid wil worden van onze vereniging, u heeft hiervoor 28 dagen de tijd. Na verwerking van de definitieve aanmelding in de ledenadministratie ontvangt u een e-mail met inlog gegevens voor onze ClubAssistent APP en MyClub omgeving.

Lidmaatschap KNGU

Als u lid wordt van T.H.O.R.-Zwaluwen wordt u automatisch ook lid van de KNGU. Voor het beheer van de ledenadministratie maken we gebruik van het geautomatiseerde ClubAssistent pakket. Nieuwe leden worden daarmee automatisch periodiek aangemeld bij de KNGU (= Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). De KNGU bondscontributie wordt tezamen met de verenigingscontributie geïnd.

Na het invullen van onderstaand inschrijfformulier ontvangt u een email, als u deze niet heeft ontvangen is de aanmelding NIET bij ons binnen gekomen. Check of alles goed is ingevuld voor dat je de aanmelding verstuurt.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen stuur dan een mail naar de ledenadministratie. ledenadm.thorzwaluwen@gmail.com

Klik hieronder op lid worden

Inschrijven - (club-assistent.nl)