Commissies

Onze vereniging is altijd op zoek naar extra hulp. Heeft u interesse in een bestuursfunctie, wilt u mogelijk jurylid worden of in een van onze commissies deelnemen? Of wilt u misschien andere kennis of diensten aanbieden? Neem dan contact op via info@thorzwaluwen.nl.

De sponsoractiviteiten commissie

De sponsoractiviteiten bestaat uit een aantal enthousiaste ouders. De commissie regelt allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor de club, te denken aan:

braderieën, verkoop van spullen en een loterij  tijdens de clubkampioenschappen, bijzondere evenementen zoals de jubileumdinnershow. Hebt u ook talent voor organiseren en mocht u het leuk vinden de commissie te versterken, dan bent u meer dan welkom! Neem dan contact op via info@thorzwaluwen.nl

De materialen commissie

De materialen commissie bestaat uit een aantal enthousiaste ouders en een bestuurslid. De commissie regelt het onderhoud van toestellen, het vervoer van toestellen bv. bij demo's en onderhoudt contact aangaande de accomodaties.

Mocht u het leuk vinden de commissie te versterken, dan bent u meer dan welkom! Neem dan contact op via info@thorzwaluwen.nl

Sociale netwerken & Sponsoring

Facebook

  • Wix Facebook page

Sponsoring

2018 T.H.O.R.-Zwaluwen

Instagram

  • Instagram

Created by Alex Westerhof