Beste leden,

 

Zoals u vast en zeker in de media hebt vernomen heeft Premier Rutte vandaag (12-3-2020) afgekondigd dat er landelijke maatregelen genomen moeten worden om de verspreiding van het Coronavirus te minimaliseren. Hierop heeft de KNGU onderstaande mail gestuurd met adviezen voor de (turn)sport.

 

Dit advies zullen wij als bestuur van T.H.O.R.-Zwaluwen opvolgen en hebben dan ook besloten dat per vrijdag 13 maart alle lessen en activiteiten afgelast zullen worden, minimaal tot 1 juni, zoals het advies van de overheid luidt. 

 

Wij betreuren het ten zeerste dat deze maatregelen genomen moeten worden, maar zijn er van overtuigd dat dit noodzakelijk is in verband met de veiligheid van onze leden en hun familieleden. Onze persoonlijke mening hebben wij opzij gezet om de maatschappelijke verantwoordelijkheid als sportvereniging te nemen. 

 

Wij zijn ons ervan bewust dat dit vragen kan opleveren rondom de lessen. Over passende maatregelen zullen wij ons buigen en u hierover tijdig informeren. Tevens zullen wij u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen, mochten deze onze leden aangaan. Zie hiervoor onze site: www.thorzwaluwen.nl, Facebook en Instragram.

 

We gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mochten er desondanks nog vragen zijn dan kunt u altijd mailen via info@thorzwaluwen.nl

 

Lees ook de pagina laatste nieuws op onze website

Met sportieve groeten,

 

namens het voltallig bestuur

Harry Steenhuis

voorzitter

Sociale netwerken & Sponsoring

Facebook

  • Wix Facebook page

Sponsoring

2018 T.H.O.R.-Zwaluwen

Instagram

  • Instagram

Created by Alex Westerhof