G.V. T.H.O.R.- Zwaluwen Zevenaar

Vanddag 11-12-2017 Geen lessen ivm code rood

Vandaag 11-12-2017 zullen alle lessen gecanceld worden i.v.m. code rood van het K.N.M.I.

Vacatures

 

PENNINGMEESTER:

 

De penningmeester vormt samen met de voorzitter en de secretaris het dagelijkse bestuur van onze vereniging.

De verantwoordelijkheden van de penningmeester zijn o.a.:

 

-Het beheren van de rekening en de kas van de vereniging,

-De begroting vooafgaand aan een bepaalde periode opmaken,

-Financiele verslagen aan het eind van een periode( Jaarverslag en/of jaarafrekening) presenteren,

-Transacties (inkomsten/uitgave) beheren en uitvoeren,

 

Wij zijn op zoek naar iemand die goed is in financieel beheer en die graag deel wil uitmaken van een groep vrijwilligers , die met elkaar de vereniging een warm hart toedragen

Vergaderingen vinden ongeveer 1 x per 6 weken plaats.

 

Mocht u interesse hebben in deze functie of meer inlichtingen willen, dan kunt u zich richten tot het secretariaat TC: Astrid Hansen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Info Grote Club Aktie

Wat is de Grote Clubactie?

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

Extra inkomsten

Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het ?

Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

Ons doel

De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom zijn we ook trots op een jaarlijkse opbrengst van maar liefst €7.000.000,- voor deelnemende verenigingen.

De loten mogen vanaf  1 oktober worden verkocht.

 

Voor meer informatie kijk op : www.clubactie.nl

 

 

Welkom op de Website van Gymnastiek Vereniging T.H.O.R.-Zwaluwen

Dames, heren, meisjes en jongens,

Mede namens het Bestuur wil ik u hierbij hartelijk welkom heten op de website van de Gymnastiekvereniging T.H.O.R.-Zwaluwen uit Zevenaar, Gelderland.

T.H.O.R-Zwaluwen is een bloeiende vereniging met een bestand van +/- 400 leden en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (K.N.G.U.).

Er wordt in een leuke en sportieve sfeer, onder deskundige leiding, een breed scala aan gymnastiekactiviteiten geboden, zowel recreatief als wedstrijdsport voor alle leeftijdsklassen. Tevens wordt er lesgegeven in  aerobics.

Op twee gymnastiek lokaties worden door onze vereniging een 50-tal lesuren gegeven door een 13-tal trainsters. Bij de indeling van het lesuren rooster is rekening gehouden met zoveel mogelijk spreiding van het aanbod. Dit betekent, dat u (of uw kind) veelal op diverse dagen bij ons aan de activiteiten kunt deelnemen.

Ik hoop dat onze website u naar genoegen zal informeren. Mocht u verdere informatie nodig hebben, schroom dan niet om bij ons om inlichtingen te vragen en/of vrijblijvend kennis te maken met één van onze groepen.

Met hartelijke sportgroeten, 

 

Harry Steenhuis , Voorzitter Gymnastiekvereniging T.H.O.R. Zwaluwen Zevenaar