G.V. T.H.O.R.- Zwaluwen Zevenaar

Sjors Sportief 2016

Combinatiefunctionarissen Sport Zevenaar

5 uur · 

Vandaag is het grootste gedeelte van de Sjors Sportief & Sjors Creatief boekjes al gebracht bij de basisscholen van de gemeente Zevenaar. Een aantal scholen ontvangen de boekjes morgen!

Alle kinderen ontvangen een Sjors Sportief & Sjors Creatief boekje en kunnen zich vanaf woensdag 19 oktober om 16:00 uur gaan inschrijven voor tal van sport- en culturele activiteiten!!!

Op Het Kofschip ontvingen vanochtend Manouk, Anouk en Demi als aller eerste het Sjors Sportief & Sjors Creatief boekje! Zij hebben de winnende tekening gemaakt, welke op alle boekjes staat afgedrukt!!!
Zij mogen nu samen met de hele klas, binnenkort gaan zwemmen!

 

 

 

Voor meer info en de activiteiten in Zevenaar klik op de volgende link:

www.sjorssportief.nl/activiteitenoverzicht.php?woonplaats=Zevenaar

 

 

Sjors Sportief

Sjors Sportief.

Het project waarbij kinderen vrijblijvend kunnen kennismaken met diverse sporten , krijgt een vervolg in 2016.

Het afgelopen jaar maakte Sjors Sportief het mogelijk voor kinderen om een aantal keer vrijblijvend deel te nemen aan een sport of activiteit die door een vereniging wordt aangeboden.

In aanloop naar de kick-off van het project op 20 Januari 2016 worden er vanaf 18 Januari 2016 Sjors Sportief boekjes uitgedeeld op alle basisscholen in Zevenaar.

Op 20 Januari 2016 kunnen de kinderen zich dan vanaf 15.00 uur inschrijven voor de diverse sportactiviteiten .

Inschrijven kan via:

www.sjorssportief.nl

Vacatures

SECRETARIAAT:

Na een aantal jaren bestuurslid te zijn geweest, zal Anne-Marie de Winkel tijdens de jaarvergadering in 2016 stoppen met het invullen van de functie secretariaat van het bestuur.

Wij zijn blij dat deze functie in de persoon van Esther Verstegen wederom is ingevuld.

We wensen Esther heel veel succes en vooral heel veel plezier in haar nieuwe functie binnen onze vereniging en bedanken Anne-Marie voor haar jaren lange inzet en zeer prettige samenwerking binnen het bestuur .

 

PENNINGMEESTER:

 

De penningmeester vormt samen met de voorzitter en de secretaris het dagelijkse bestuur van onze vereniging.

De verantwoordelijkheden van de penningmeester zijn o.a.:

 

-Het beheren van de rekening en de kas van de vereniging,

-De begroting vooafgaand aan een bepaalde periode opmaken,

-Financiele verslagen aan het eind van een periode( Jaarverslag en/of jaarafrekening) presenteren,

-Transacties (inkomsten/uitgave) beheren en uitvoeren,

 

Wij zijn op zoek naar iemand die goed is in financieel beheer en die graag deel wil uitmaken van een groep vrijwilligers , die met elkaar de vereniging een warm hart toedragen

Vergaderingen vinden ongeveer 1 x per 6 weken plaats.

 

Mocht u interesse hebben in deze functie of meer inlichtingen willen, dan kunt u zich richten tot het secretariaat TC: Astrid Hansen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Info Grote Club Aktie

Wat is de Grote Clubactie?

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

Extra inkomsten

Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het ?

Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

Ons doel

De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom zijn we ook trots op een jaarlijkse opbrengst van maar liefst €7.000.000,- voor deelnemende verenigingen.

De loten mogen vanaf  1 oktober worden verkocht.

 

Voor meer informatie kijk op : www.clubactie.nl

 

 

Welkom op de Website van Gymnastiek Vereniging T.H.O.R.-Zwaluwen

Dames, heren, meisjes en jongens,

Mede namens het Bestuur wil ik u hierbij hartelijk welkom heten op de website van de Gymnastiekvereniging T.H.O.R.-Zwaluwen uit Zevenaar, Gelderland.

T.H.O.R-Zwaluwen is een bloeiende vereniging met een bestand van +/- 400 leden en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (K.N.G.U.).

Er wordt in een leuke en sportieve sfeer, onder deskundige leiding, een breed scala aan gymnastiekactiviteiten geboden, zowel recreatief als wedstrijdsport voor alle leeftijdsklassen. Tevens wordt er lesgegeven in  aerobics.

Op twee gymnastiek lokaties worden door onze vereniging een 50-tal lesuren gegeven door een 13-tal trainsters. Bij de indeling van het lesuren rooster is rekening gehouden met zoveel mogelijk spreiding van het aanbod. Dit betekent, dat u (of uw kind) veelal op diverse dagen bij ons aan de activiteiten kunt deelnemen.

Ik hoop dat onze website u naar genoegen zal informeren. Mocht u verdere informatie nodig hebben, schroom dan niet om bij ons om inlichtingen te vragen en/of vrijblijvend kennis te maken met één van onze groepen.

Met hartelijke sportgroeten, 

 

Harry Steenhuis , Voorzitter Gymnastiekvereniging T.H.O.R. Zwaluwen Zevenaar                                           

 

                                                            

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Geen evenementen

Zoeken